Fotos og grafik til kreativ brug
Ny bruger

Fakta om Kehlet & bee-line

Bee-line er navnet på både en website og en produktline, der udgives af firmaet Kehlet, som blev grundlagt i 1985 og er hjemmehørende i Varde.

Den røde tråd i virksomheden er at fremstille grafiske “værktøjer”, der kan inspirere til kreative løsninger og samtidig skabe værdi for kunderne.

I 1986 blev de første kreative illustrationssamlinger udgivet under produktnavnene “Tegnebøgerne” og “Kehlet Idéarkiv”.

I 1989, hvor de første illustrationer blev udgivet på disketter og siden CD og DVD, skiftede produkterne navn til bee-line.

I 2012 lanceredes websitet bee-line.dk, hvor ALT produceret indhold blev gjort tilgængeligt for download, hvorfor de fleste brugere af “hard-copy-produkter” samtidigt konverterede til online-løsningen.
Alt nyt materiale, der er designet, tegnet og fotograferet siden 2012 ligger således kun på bee-line.dk.

Indholdet på bee-line.dk produceres udelukkende af egne tegnere og fotografer – nogen er fastansatte og nogen er freelancere.
Det er et erklæret mål at adskille bee-line fra de mange udenlandske sites, der tilbyder stockfotos og clipart. Dels ved at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, og dels ved at pleje den niche, hvor det danske gør en forskel. Forstået på den måde, at motiver, stemninger, personer, locations og rekvisitter med troværdighed eks. kan illustrere eller symbolisere danske mærkedage, begivenheder, højtider og begreber mv.

Bee-line anvendes primært af professionelle eller semi-professionelle grafiske brugere i Danmark, men har brugere over hele verden.

Kehlet er også et full-service bureau for danske lokalaviser i form af journalistik, temakoncepter, krydsord mv.

Kehlet & bee-line

Cvr-nr: 29407703
Adresse: Borgpladsen 8, 6800 Varde
Telefon: 75 22 37 00

 

Kontaktpersoner:
Heidi Krogh Høj                         Jørn Kehlet
Support og marketing               Direktion og salg
heidi@bee-line.dk                      j-kehlet@bee-line.dk